Παρόλο που οι συμπαγείς επιφάνειες αντιστέκονται στην θερμότητα, από την φύση τους έχουν την ιδιότητα να θερμομεταβάλλονται αν παραμείνουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για πάνω από μισή ώρα. Από την καθημερινή χρήση μαγειρικών σκευών είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Και αυτό γιατί πολύ μεγάλες θερμοκρασίες συναντάμε μόνο σε χύτρες ταχύτητος και όχι σε π.χ. κατσαρόλες που βράζουν μακαρόνια. Ακόμα όμως και στις χύτρες ταχύτητος δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η θερμοκρασία που έχουν σιγά σιγά ελλατώνεται όταν βγει από το μάτι της κουζίνας
Για να προλάβουμε τυχόν ζημιά, σχεδιάζουμε στον πάγκο της κουζίνας αποσπόμενες βέργες inox
Για να προλάβουμε τυχόν ζημιά, σχεδιάζουμε στον πάγκο της κουζίνας αποσπόμενες βέργες inox
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου